Bullmamma

Hej!
Igår hade sonen sista cykelträningen för hösten. Pannlamporna glimmade i mörka skogen men trots lamporna så fattar jag inte hur de hinner se något där de far fram.
Sonen kommer att sakna cykelträningen, han lever och andas cykel och hur lycklig blir man inte när han, efter att vi varit borta, kommer hem och säger: - Jag bara måste ut och cykla lite! Som ett gift men på ett bra sätt! Snart måste vi bända lös honom från cykeln och bara för att träningarna är slut så innebär inte det att han slutar cykla.
Eftersom det var sista träningen så avslutade vi med korvgrillning och fika. Mysigt och uppskattat av barnen. Barnen har ju gjort en fantastisk insats, det är så lätt att stå bredvid och bara tycka att det är roligt, men för barnen är det så mycket mer. Det är ju faktiskt barnen som svettas, anstränger sig, kämpar uppför backarna, vågar släppa på farten i nedförsbackarna. Barnen som faktiskt riskerar att falla och slå sig. Åker man på tävlingar så är det barnen som laddar upp, fokuserar, tar in information OCH tar ut sig fysiskt. Ibland är det lätt att glömma bort vad aktiviteterna kräver av dem och att även barnen kan vara slitna när säsongen är över.
Därför är det så kul att fixa lite mumsig avslutning, summera säsongen och belöna oss allihopa.
Själv tycker jag att det är underbart med en brasa som värmer och lågor som fladdrar, nygrillad korv med senap och ketchup och något bakat till efterrätt? Life is good!
Ha det bra!