Fylld av intryck!

Hej! 
Sprängfylld av intryck kan man lugnt säga! Får man skriva race-report åt andra/barnen? Nu är vi nere i Östersund på SM i Mountainbike. Jag inser mina begränsningar och nöjer mig med att serva bägge barnen. Har provcyklat delar av banan och stora eloger till alla som klarar detta. För mig är det alldeles för krokigt både upp och ned och höger, vänster. Eller vad tror ni om ett hopp då man är i luften i fyra meter?? Förutom det gamla vanliga dvs hålla reda på kläder och fixa mat, så har jag sett till att ungdomarna druckit ordentligt (eg jagat dem med vattenflaska och vätskeersättning), fotograferat (inte så lätt när alla vill ha bilder att lägga på Facebook och Instagram och bilderna ska vara tagna på flera ställen runt banan), nålat fast nummerlappar (inte en gång orsakat blodvite), peppat, lugnat och motiverat. Tur jag har en äkta hälft och att vi var ett helt gäng med föräldrar för supporteruppgifterna är så många fler! Men framförallt så har vi haft kul tillsammans, lärt oss massor och skapat framtidsplaner. Emellanåt har även vi vuxna hunnit med något motionspass och man kan ju bli avundsjuk för mindre för fy tusan vilka fina MTB-slingor som finns här!!! Låååånga, korta, svåra och enklare! 
Sist men inte minst så har vi badad VARJE dag! Jag som brukar ha så svårt att ta mig i har plötsligt fått massor av motivation till ett dopp. 
1. Jag tävlar med min syster om antal dopp i sommar.
2. Hundarna måste få simma nu när vädret är för varmt för att jogga.
3. Vi har fixat en så fin brygga i stugan som bara måste bli använd! 
Som sagt ni ska få veta mer om tävlingarna men nu är klockan mycket och jag måste sova så jag är pigg och alert för morgondagens uppgifter! Bjuder i varje fall på några härliga bilder!
Ha det bra!

(null)