Länge sedan sist!

Hej igen! 
Nu var det ett tag sedan jag hörde av mig. Inte så att jag inte haft något att skriva om, trots att mina fötter fortfarande bänglar, det handlar mer om tid. Usch, jag tycker verkligen in om de orden. Jag har inte tid. Man tar sig tid, prioritera. Men det är inte alltid så lätt och saker och ting får inte bli stress. Fast jag tycker ju att det är lite kul att blogga också. Av många anledningar, som en dagbok, kunna gå tillbaka ett år och se vad som rörde sig i mitt liv, skriva av sig lite av vad som försiggår i mitt huvud, sätta upp mål. Fördelarna uppväger nog ändå nackdelarna så jag gör ett försök och tar upp tråden. Hmmm, vad försiggår idag? Kallt som sjutton har vi här, och har så varit länge. Inställda träningar, inställda tävlingar, inga långturer med hundarna. Vad ska man göra nu? Njuta av vädret är svaret på den frågan. Så fantastiskt vacker allting blir med frost i träden. Hela världen är i vita och gråa toner. Lägg därtill ett månljus som är helt fantastiskt. Igår en promenad med hundarna, om man klär sig ordentligt så funkar det. Idag lite blandad kompott, badhuset med dottern och hennes kompis medan sonen och maken var på spinning, sedan var det faktiskt några grader varmare än vad det varit senaste dagarna så jag klädde mig varmt, tog gamla vallningsfria skidor och åkte ut till Norramark. Hundarna fick härja fritt och pulsa i djupsnön och jag trampade fram i spår som en kompis till mig gjort för några dagar sedan. Förstå hur underbart detta är! Jag blir filosofisk när jag glider fram. Inte ett ljud (förutom vinandet av mina vallningsfria skidor), träden gnistrar som kristaller, solen håller just på att gå ned så himlen är lila och på det en måne som lyser som en strålkastare. Som terapi! Naturen gör underverk för vårat mående. 
För er som minns att mina fötter bråkade sist jag skrev. Hur är det nu? Njjjaaa, liiiite, liiite bättre. Tåhåvningar, gummibandsträning och landa på främre delen av hälen när jag går. Det är receptet som jag tror kanske, kanske kan ha effekt. Så jag gnetar på och hoppas att jag ska vara redo för spännande löpturer till sommaren. Häng med mig så ska ni få höra!
Försökte ta några bilder både från hundpromenaden men även från dagens aktiviteter, de gör inte naturen rättvisa men jag och min Iphone gjorde vårt bästa!
Ha det bra!