KM BDIF 2021

Hej!
Igår var det dags för den första delen i Boden draghundsklubbs KM. Vi inleder med löpning med hund, nästa onsdag cykling och onsdagen därnäst är det dags för kickbike med hund. 
En fin runda längs elljusspåret på Pagla i Boden, 3,6 km. Regn hela dagen, men när det var dags för start hade regnet tack och lov upphört. Fortfarande varning för halka i spåret men viss upptorkning hade hunnit ske. 3,6 km bakom hund innebär gasen i botten från start och försöka hålla den farten så länge det går. Puuuh, inte min starkaste gren...
Men! Förvånande reslutat! Jag tog hem segern! Kunde defilera in i mål med lätta, spänstiga steg, ohotad segrare i damklassen! Kändes himla fint! 
Måste väl tillägga att jag var enda startande i damklassen och jag tackar min lyckliga stjärna att inte dottern deltog och slog mig stort... Men ensamseger är också en seger, eller kanske inte för det måste nog vara en lägre gräns för antal startande, men jag och Dundra hade i varje fall en trevlig runda och lite soffmys när vi kommit hem är ett måste när man gjort ett sådant resultat! 
Ha det bra!