Tävlingsabstinens

Hej!
Även om jag nu inte är allra värst på att tävla så bor det ändå en liten tävlingsdjävul i mig och den lilla djävulen börjar få abstinens. Senaste tävlingen var nog Tjejmilen coronastyle i somras.
Till helgen ordnar Luleå Brukshundklubb Corona Winter Race. Som de flesta tävlingar nu är upplagda, du kör en sträcka, loggar in det på en app och skickar en skärmdump till arrangören. Utlottning av priser. Bra och effektivt. Och tillräckligt för att få igång min tävlingspuls. Jag anmälde mig och dottern så på fredag är det race! 
Nästa lopp som är i vanlig ordning - inte coronastyle - det är Saucony BAMM 10 i Riksgränsen. Jag har sprungit BAMM 30 två gånger tidigare, men nu ville dottern hänga med och då blir 10 lagom. Löpning i fjällmiljö, ingen orientering på 10:an utan bara obanad terräng eller stigar. Jag kommer att få fullt sjå att hänga med dotra mi... Dags att börja träna intervaller med andra ord. Så synd att jag inte kommer åt löpbandet på jobbet men i och för sig räckte några små backar till under gårdagens klassiska skidpass för att få min puls att stiga mot ofattbara höjder. Alltså kan jag fortsätta gneta på med min klassiska skidåkning ett tag till. BAMM är inte förrän i augusti så jag borde hinna med backträningen. 
Kul att ha en tävling att se fram emot! Nu håller vi tummarna för att vaccinationerna rullar på så att sommarens lopp kan genomföras!
 
Ha det bra!