Ekorrhjulet

Hej!
Det här med att vara flexibel och inte fastna i ekorrhjulet... Inte min grej uppenbarligen. Igår kväll hade jag planerat en liten joggingtur med hundarna, (de har sprungit så mycket i Björkliden i helgen så jag tänkte att det räckte med en kortare tur för dem) och sedan löpskolningsövningar för mig. Övriga familjen var på annat så jag tänkte att jag hade gott om tid. När det var dags att ge sig iväg så ösregnade det ute, men, men, jag hade ju min plan så jag klädde mig minsann, egentligen utan att tänka så mycket, och gav mig iväg.
Blött, blött, blött. Snabbt var jag blöt in i hårbotten, vattnet rann i ögonen på mig och det plaskade på gatan. Som tur var hade jag varit så klok och lämnat mina nya fina Hoka-skor hemma, valde mina gamla slitna Asics istället.
Nåväl hundarna fick sin lilla runda. Jag lämnade in dem där hemma efter handdukstorkning och sedan var det bara ut igen för mig.
Ville köra några löpskolningsövningar som Bianca Salming tipsat om på Sverige springer. Så jag bara knallade ut...för jag hade ju bestämt det, även om till och med jag själv tyckte att det var lite konstigt. Regnet bara ökade...
Men så svårt det kan vara att ändra sig. Klart att det var bra att jag tog tillfället i akt, men om flexibiliteten och förnuftet hade fått styra så hade jag ju lika gärna kunnat välja att köra lite löpstyrka hemma i ett torrt och varmt vardagsrum...
MEN, för er icke-hundägare så, trot eller ej, är detta fördelen med att ha hund. Man måste ut i alla väder. Och ska man lika ut så håller man sig varmare när man springer än när man går och rundan är snabbare avklarad när man springer. Och när man lika är blöt så kan man lika gärna passa på att köra några löpskolningsövningar. 
Ha det bra!