Paddelpremiär

Hej!
Nu menar jag paddel, inte padel!! Maken och jag fick en heldag i stugan så vi lyfte upp kajakerna på släpvagnen och rullade iväg till vattnet. Älven vid vår stuga är alldeles för strid och det är alldeles för högt vatten den här tiden för att, åtminstone jag, ska våga paddla där. Efter lite strul med sjösättningen, badstranden var förbommad och nästa ställe vi parkerade på blev vi ivägkörda från. Men efter en lite längre sträckas bärande på kajakerna så kunde vi till slut glida ut på Degerselet som är en del av Råneälven. Älven är bred och lugn här och längst in i viken ligger Sandviken som är byns badplats.
Underbart! Inte spegelblankt men alldeles lagoma vågor. Vi paddlade längs strandkanten och spanade på mysiga stugor och fick några uppslag på hur vi kan piffa till vår stuga. Tittade på skogsytor som vår släkting äger och trivdes bara rent allmänt. 
Inser att de uthålliga armmusklerna lyser med sin frånvaro hos mig, men det känns skönt att jobba med armarna lite istället för med benen. 
Ha det bra!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: